אודות

מנת אורז

כמו בכל סיפור טוב, הכל התחיל מאהבה.

קמתי בבוקר וגיליתי שהאיש שהתאהבתי בו מגיע מבית שבו ארוחה בלי אורז היא לא ארוחה, שכשסיר האורז מגיע לשולחן אפשר לשמוע מסביב אנחות רווחה.

אז התחלתי להכין אורז. הכנתי אורז פרסי עם תפוחי אדמה פריכים מלמטה, ריזוטו פטריות עם אורז עגול מלא, מג'דרה מפנקת עם המון עדשים שמכינים בכלל בתנור ופאייה של מיליון ירקות צבועה בזעפרן.

וכמה שהכנתי, ככה התלהבתי! מצאתי בגרגיר קטן אחד עולם שלם של מתכונים וטעמים, בריאות ותזונה, היסטוריה ומסורת. טוב אני מודה, זה הפך קצת לאובססיה והייתי חייבת לתעל את כל המידע הזה לאיזה שהוא מקום.. שהוא המקום הזה.

אז ברוכים וברוכות הבאים והבאות בשערי עולם האורז שלי, אני מתרגשת לשתף אתכם בכל הידע שצברתי עד היום ולגלות יחד איתכם דברים חדשים על אחד המזונות העתיקים והאהובים ביותר בעולם, כן, גם על האיש שלי. בתיאבון ואל תשכחו לפורר אותו טוב טוב במזלג ♥